Vår filosofi

Godnattpuss föddes som en idé, en längtan till någonting äkta.

Känslor av välbehag väcks när handen smeker över ett linnetyg. Det är lite skrynkligt, naturligt ojämnt och har tvättats mjukt.
Minnen strömmar fram när doftljusen påminner din näsa om solmogna tomater och kryddig luft i morfars växthus när du var barn.
De skira färgerna och det mjuka djupet i glasyren på den handgjorda muggen, som ligger inbäddad mellan dina händer, får spänningen i dina axlar att släppa. Du andas lite långsammare och djupare.

I en allt snabbare värld saktar vi ner tempot. Detta för att kunna se och uppskatta det lilla, det enkla.

Vi längtar efter att få skratta med våra hjärtan och göra tid och plats för glädje i våra liv.
När det gäller vår butik betyder detta att med varje nattlinne, varje mugg, varje tvål och varje paketinslagning försöker vi väcka skönhet och glädje till liv.

Vi tror att produkter av god kvalitet, gjorda av akta material som är snälla mot planeten, är bra för själen.

* Om du är här för att handla till dig själv vill vi gärna rekommendera att du unnar dig en stunds härlig avkoppling medan du njuter – i nuet – av det som möter dina sinnen, genom produkterna du har valt.
Att öva på att ”vara här och nu” är ett utmärkt sätt att stärka kroppens inre motståndskraft. Det i sin tur kan hjälpa dig att bemöta påfrestningarna som livet bär med sig.

* Om du har kommit hit för att handla till någon annan du håller av, hoppas vi att de också kommer att njuta, med sina sinnen, av det vackra du har valt ut till dem.

Godnattpuss är vårt sätt att leva.
Välkommen in till vår butik och online.