Leverans

Leveranstider/Transportsätt/Fraktkostnader

Dina varor skickas oftast dagen efter att vi har mottagit din beställning och betalning.
Alla frakter sker med DHL till din närmaste DHL Servicepoint, förutom småvaror som går att skicka i kuvert, som då levereras med Posten.
Paket är normalt framme på DHLs utlämningsställe vardagen efter din beställning har hämtats hos oss av DHL. Till vissa orter gäller längre leveranstid. Generellt kommer de flesta försändelser fram inom 1-3 vardagar från det att de hämtats av DHL hos oss.

Var vänlig och kontrollera att du har angett ditt mobilnummer korrekt. Avisering om hämtning sker till din mobil, om du uppger ditt mobilnummer.

Fraktkostnad: SEK 99:-
Brevkostnad: SEK 14:-

Outlösta försändelser

För försändelser som kommer i retur på grund av att de inte lösts ut av dig, fakturerar vi dig för våra administrationsomkostnader och frakter. Oavsett ordervärde fakturerar vi i sådana fall 250 SEK, detta med betalningsvillkor 10 dagar.

OBS! Outlöst försändelse räknas inte som ångrat köp.

Felleverans/Transportskada

Skulle vi leverera fel antal, eller fel vara, ber vi dig meddela oss så snart som möjligt så att vi kan rätta till felet.

Om du vid mottagandet upptäcker att försändelsen är transportskadad ska du omedelbart anmäla skadan till ditt utlämningsställe eller till transportören som har kört ut godset till dig.